ODTÜ İktisat Bölümü emekli öğretim üyelerinden Prof. Dr. Fikret Şenses adına eski bir öğrencisi, ODTÜ mezunu Prof. Dr. Doğan Tırtıroğlu tarafından oluşturulan ve 2023-2024 akademik yılında verilecek ödülün koşulları aşağıda belirtilmiştir.

1. Ödül, ODTÜ İktisat Bölümü lisans programının 1., 2.,3. ve 4. sınıf öğrencileri arasında o ders yılında en yüksek not ortalamasına (GPA) ulaşan öğrenciye verilir. (Her yıl için iki dönemin basit ortalaması alınır.)
  2. Akademik yıl not ortalamalarının aynı olması durumunda birincilik ödülü Econ kodlu ders sayısı daha fazla olan adaya verilir.
  3. Başarı ödülü sembolik tutarda bir maddi ödülü de içermektedir.
  4. Ödüle hak kazanan öğrencilerimiz akademik yıl sonunda not çizelgelerinin kesinleşmesinden sonra Bölüm web sitesi yoluyla duyurulur.

Bütün öğrencilerimize sağlıklı, mutlu ve başarılı bir akademik yıl dileriz.

İktisat Bölümü

Son Güncelleme: