Kayıtların ilk günü (14 Şubat 2024): ECON 210 dersinin zorunlu veya zorunlu seçmeli olduğu, dersi ilk kez alacak olan veya daha önceden dersten FD veya daha düşük not almış öğrencilere açıktır.

Kayıtların ikinci günü (15 Şubat 2024): ECON 210 dersinin zorunlu veya zorunlu seçmeli olduğu, dersi ilk kez alacak olan veya daha önceden dersten DD veya daha düşük not almış öğrencilere açıktır.

Kayıtların üçüncü günü (16 Şubat 2024): Kontenjan limiti dahilinde ECON 210 dersinin zorunlu, zorunlu seçmeli, teknik olmayan seçmeli (NTE) veya seçmeli olduğu, dersi ilk kez alacak olan veya daha önceden dersten FD veya daha düşük not almış öğrencilere açıktır.

Eğer dersi zorunlu veya zorunlu seçmeli olarak almak zorundaysanız ve herhangi bir sebepten dolayı kayıt doneminde (14-16 Şubat 2024) kayıt olamıyorsanız lütfen 19-23 Şubat 2024 tarihleri arasında başvuru formu'nu çevrimiçi olarak doldurunuz. Başvurunuz değerlendirildikten sonra, ders ekleme-bırakma döneminde (26 Şubat-1 Mart 2024) dersi alıp alamayacağınıza dair bilgilendirileceksiniz (Başvuru formu 19-23 Şubat 2024  tarihleri arasında aktif olacaktır, lütfen bu tarihleri dikkatle takip ediniz).

Şahsi olarak bölüme gelmenize gerek yoktur. Form ile yapılan bütün başvurular ekleme-bırakma döneminde (26 Şubat-1 Mart 2024) değerlendirilip sizinle e-posta yolu ile iletişim kurulacaktır. ***ÖNEMLİ: LÜTFEN KAYIT TALEBİNİZİ BELİRTİLEN FORM İLE YAPINIZ. DERS EKLEME-BIRAKMA DÖNEMİNDE KAPASİTE ARTIRIMI YAPILMAYACAKTIR.

Ders, ODTÜClass üzerinden çevrimiçi olarak verilecektir.

Econ 210 dersinin ara ve final sınavları yüzyüze yapılacaktır. Sınav tarihleri Öğrenci İşleri DB tarafından belirlenecektir. Sınav bilgileri için lütfen Econ 210 ODTUClass sayfalarını takip ediniz.

ECON 210 dersine kayıt ile ilgili sorularınız için, ders asistanlarımız Hazal Güzel (hguzel@metu.edu.tr) veya Oğuzhan Çelik (oguzhanc@metu.edu.tr) ile iletişime geçebilirsiniz.

İktisat Bölümü

Son Güncelleme: